Wat zeggen 
onze klanten?

We vragen onze klanten altijd naar hun ervaringen. En ja, daar staat ook de vraag bij wat we nog kunnen verbeteren. U leest hieronder hun eerlijke antwoord.

Ik wilde weten wat ik kon doen met mijn overwaarde. Door al die informatie, voorwaarden en mogelijkheden zag ik al snel door de bomen het bos niet meer... Lees verder
Maria P. – Hoeksche Waard
10 / 10

Ik wilde weten wat ik kon doen met mijn overwaarde. Door al die informatie, voorwaarden en mogelijkheden zag ik al snel door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kwam ik in contact met Bas van Dijck. Hij legde rustig en duidelijk uit wat er in mijn specifieke situatie mogelijk was, en waar ik rekening mee moest houden. 

Zodoende gaf hij me het eerlijke advies om een duurzaamheidslening aan te vragen bij de gemeente. Dat was namelijk de voordeligste manier om mijn huis te verduurzamen. Geen sprake van verkooppraatjes: gewoon degelijk en passend advies. En ook glashelder, waardoor ik zonder verwarring of frustratie het kantoor verliet en met een gerust hart de volgende stap kon zetten. Ik ben Bas dankbaar voor zijn professionele en persoonlijke advies en kan Zilverleven bij iedereen aanbevelen.

Maria P. – Hoeksche Waard
10 / 10
We wilden de mogelijkheden verkennen voor het verzilveren van de overwaarde van onze moeder. Via Zilverleven kwamen we in contact met Bas van Dijck... Lees verder
Familie Van Velzen – De Bilt
9 / 10

We wilden de mogelijkheden verkennen voor het verzilveren van de overwaarde van onze moeder. Via Zilverleven kwamen we in contact met Bas van Dijck. Hij bekeek de situatie van mijn moeder grondig en luisterde aandachtig naar haar benodigdheden en wensen. Hierna maakte hij een duidelijke analyse die alle financiële en belastingtechnische details en consequenties voor ons op een rijtje zette. Zo konden wij de verschillende opties gemakkelijk afwegen.

We besloten uiteindelijk (nog) geen gebruik te maken van de overwaarde, en de situatie over een paar jaar opnieuw te bekijken. We zijn blij dat we niet blindelings een hypotheekregeling hebben getroffen, zonder de precieze gevolgen ervan te overzien. Het advies van Bas was daarin van grote waarde en we zijn erg te spreken over zijn persoonlijke aanpak.

Familie Van Velzen – De Bilt
9 / 10
Zilverleven
Advies
nodig?
Maak een afspraak
Mijn partner en ik waren benieuwd of we ons pensioeninkomen konden aanvullen met de overwaarde op ons huis. Maar dat bleek een nogal ingewikkeld verhaal. Daarom zochten we iemand die ons daarmee kon helpen... Lees verder
W. Ros & M. Schenk – Den Haag
10 / 10

Mijn partner en ik waren benieuwd of we ons pensioeninkomen konden aanvullen met de overwaarde op ons huis. Maar dat bleek een nogal ingewikkeld verhaal. Daarom zochten we iemand die ons daarmee kon helpen. Uiteindelijk kwamen we bij Bas van Dijck terecht en daar waren we al meteen erg tevreden over!

Dankzij meerdere verhelderende gesprekken en een duidelijke analyse wisten we precies waar we aan toe waren. En dat terwijl we er eigenlijk geen verstand van hebben. Bas hield prettig en nauw contact met ons en beantwoordde al onze vragen. We hadden geen idee dat je zoveel verschillende dingen kan doen met overwaarde! Op basis van de scherpe adviezen van Zilverleven konden wij gelukkig de juiste keuze maken.

W. Ros & M. Schenk – Den Haag
10 / 10
Ik hoorde van een vriendin dat overwaarde gebruikt kan worden als aanvulling op de maandelijkse inkomsten. Ik had daar nog nooit van gehoord, en had dus ook geen idee hoe zoiets in z’n werk gaat. Daarom zocht ik contact met Bas van Zilverleven... Lees verder
Mw. E.C.M. Van den Bergh – Den Haag
8 / 10

Ik hoorde van een vriendin dat overwaarde gebruikt kan worden als aanvulling op de maandelijkse inkomsten. Ik had daar nog nooit van gehoord, en had dus ook geen idee hoe zoiets in z’n werk gaat. Daarom zocht ik contact met Bas van Zilverleven. Hij legde me mij uit hoe het verzilveren van overwaarde werkt, en wat er in mijn persoonlijke situatie allemaal mogelijk was. Gelijk heel duidelijk.

Na alle opties te hebben afgewogen, koos ik uiteindelijk om mijn huidige hypotheek af te lossen uit de overwaarde en eenmalig een mooi bedrag op te nemen voor onvoorziene uitgaven. Bas zorgde dat alles in kannen en kruiken was, en sindsdien betaal ik geen hypotheeklasten meer en heb een ruime reserve op mijn spaarrekening. Ik kan nu meer leuke dingen doen, en vaker. Daar ben ik erg blij mee. Ik wil Bas dan ook bedanken voor zijn professionele adviezen en het warme contact. Het heeft een enorm verschil gemaakt in mijn dagelijkse leven, en ik hoop dan ook dat meer mensen zoals ik van zijn adviezen kunnen profiteren.

Mw. E.C.M. Van den Bergh – Den Haag
8 / 10
Bas van Dijck heeft ons goed geholpen met onze nieuwe overwaarde hypotheek. We wilden wat extra inkomen naast ons pensioen... Lees verder
Familie van Leeuwen
9 / 10
Bas van Dijck heeft ons goed geholpen met onze nieuwe overwaarde hypotheek. We wilden wat extra inkomen naast ons pensioen en ook wat extra reserve op de spaarrekening. Dit konden we uit onze overwaarde opnemen met behoud van onze huidige hypotheek. Alles is ons heel duidelijk uitgelegd en we zijn erg tevreden met hoe alles verlopen is.
Familie van Leeuwen
9 / 10
Enige tijd geleden trof ik een advertentie aan van Zilverleven omtrent de mogelijkheid van een overwaarde hypotheek, anders dan mijn huidige hypotheek... Lees verder
Mevrouw R. Overvliet – Den Haag
9 / 10
Enige tijd geleden trof ik een advertentie aan van Zilverleven omtrent de mogelijkheid van een overwaarde hypotheek, anders dan mijn huidige hypotheek met hoge variabele rente. Voor nadere informatie maakt ik een afspraak met de heer Bas van Dijck. Hij deed alle moeite om het een en ander uit te leggen, niet ongeduldig voor iemand met veel vragen! Ik ben de heer Van Dijck buitengewoon dankbaar voor alle, op prettige wijze verrichte werkzaamheden en ben zeer content met de geboden oplossing.
Mevrouw R. Overvliet – Den Haag
9 / 10
Lees meer ervaringen